lördag 22 juni 2013

På väg...


Midsommarafton spenderade vi på vägarna. 

Turen mot Vimmerby och Astrid Lindgrens värld blev av trots att det såg mörkt ut i början av veckan med storasysters vattkoppor. Men eftersom hennes koppor hann torka innan fredag och inga prickar har synts till på grabbarna så bestämde vi oss för att åka.



Förväntansfulla barn i baksätet...






Vi nådde vår destination strax efter 16-tiden, och barnen ville hellre spela minigolf och leka på campingens lekplatser än gå in i ALV-parken. Vi gjorde ordning middagen och åt innan vi avslutade kvällen med lek och stoj på minigolfbanan.




Kvällsfikat bestod av egengjord jordgubbstårta. Vi gjorde den på plats och hade banan i ett lager och jordgubbar på andra. Men att vispa grädde för hand, med handvisp, ja det hade jag och maken förträngt hur jobbigt det egentligen är. En annan litar ju helt och fullt på elvispen men eftersom stugan var spartanskt inredd och enbart det mest väsentliga fanns i skåpen så fick vi jobba på tills armarna fick mjölksyra. Men grädde blev det till slut och tårtan blev jättegod.



Det blev en tidig kväll för hela familjen, och så värst mycket midsommarfirande blev det ej. Vi är inte mycket för ringlekar och dans överhuvudtaget i vår familj. Vi hade även tur med vädret, eftersom det klarnade upp på kvällen och vi njöt i kvällssolen innan det var dags att krypa till kojs. 

1 kommentar:

  1. Fina ni är och det bästa som finns är ju att vara tillsammans alla.
    kramar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar eller två, så blir jag glad!
Kram Vikkan