lördag 15 juni 2013

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Vår minisemester till ALV är hotad tråkigt nog. Livet med barn blir inte alltid som man tänkt sig. Man kan planera och ha sig för veckor i förväg men när det väl kommer till kritan så händer det något oförutsett.

En liten koppa kan ställa till det för oss...en vattenfylld sådan. Det är tydligen vår tur att få vattkoppor denna sommar. Tvillingarna fyller 6 år i höst så ja, det är kanske lika bra att få det överstökat. Jag befarar dock att detta kan bli långdraget såvida inte de båda bröderna insjuknar samtidigt. Storasyster fick sin första koppa idag. Räkna med att hon smittat 2-3 dagar innan kopporna  bröt ut. Med ca 14 dagars inkubationstid skulle det innebära att bröderna blir dåliga ungefär runt måndag vecka 26. Dock kanske de isf skulle bära omkring på smittan runt midsommar och då får vi helt enkelt avboka vår resa till ALV. Tur vi valde avbeställningsskydd.




På eftermiddagen/kvällen gick vi från en koppa till minst 20 st. Inga koppor i ansiktet ännu, men imorgon kanske det dykt upp nya. Jag var iväg till affären efter middagen och köpte ett kylskum som heter Pox clin som skall verka kylande och anti kli...Vanligt hederligt potatismjöl fick även följa med hem. Håll tummarna för att det inte blir alltför mycket kli och att vi hinner bli friska lagom tills att jag går på semester vecka 28. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar eller två, så blir jag glad!
Kram Vikkan