onsdag 22 januari 2014

Fotoutmaning...från Lingon till oreda

Ikväll gott folk antog jag en fotoutmaning och gör således en Lingonberrie...

Knäpp 8 st snabba kort från hemmet och lägg upp dem på er blogg och för vidare utmaningen!


Kort 1. Ett kort på min bundsförvant "Laptopen" med sidan där jag hittade utmaningen för kvällen. 


Kort 2: I mitt knä ligger min ögonsten och sover sött. Hon tog sin första vaccination idag, en något försenad 3 månaders vaccination (4 månader och 12 dagar) och hon var tapper min lilla tösabit. Hon skrek i högan sky och bvc-sköterskan stod inte högt i kurs efter sticken, så mycket kan jag ju säga.


Kort 3: Jag vrider mig lite åt höger i stolen och tar kort på min kaffekopp på elementet. Perfekta varmhållaren ifall att man glömmer av att dricka kaffet med en gång, vilket händer mig rätt ofta.


Kort 4: Julgardinen hänger fortfarande uppe, men i år ska den ner. (Den har ju BARA hängt uppe i ett år). Eftersom jag blev gravid förra året och mådde som sämst i jan-feb-mars-april så blev det bara så att gardinen hängde kvar och sen gick året så väldigt fort och vi hann aldrig byta. Men i år ska de bytas ut, innan påsk i alla fall. *haha*


Kort 5: En bild på makens stora projektorduk. Den är inte tillräckligt stor menar han. Han vill ha en större. Grannbarnen tycker dock att vår "TV" har en alldeles lagom storlek. 



Kort 6: En släktklenod. Eller ja, detta är min mors brudkista som hon fick av sina föräldrar julafton 1962.
Den är sliten, men vacker. Min make ogillar den och vill slänga ut den, medan jag vill ha den kvar. Fast hörnen på kistlocket är inte barnvänliga, det håller jag med honom om.

Kistan kommer dock få en annan plats i hemmet, den dag vi får tummen ut och åker och köper oss ett soffbord.


Bild 7: Projektorn i taket som vi målat svart. Vi har fått många oh och ah och förskräckta miner för vårt svarta tak. Men maken ville ha ett biorum. Vårt hus är alldeles för litet för ett biorum, det finns bara ett vardagsrum. Så då fick vardagsrummet bli vårt biorum helt enkelt. 

Jag var skeptisk till svart tak, det erkänner jag, men nu skulle jag aldrig vilja byta tillbaka till ett vitt. Den dag vi flyttar ifrån detta hus, ja då får nya ägaren måla om.


Bild 8: Jag är i behov av ett kontor där jag kan förvara mina saker. Vårt vardagsrumsbord ser allt som oftast ut så här. I alla fall när jag är inne i mina sälja-barnkläder-race, vilket jag för tillfället är.

Ha en fin kväll! Nu skall jag skriva lite vinnarmail och packa paket!
Och glöm för all del inte att lämna en kommentar ifall att du antar fotoutmaningen!







1 kommentar:

  1. Vad skoj och vilken söt liten snutta. :)
    Svart tak ja varför inte om man har filmintresset. Då är det ju bara bäst.
    kramar och ha en fin dag

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar eller två, så blir jag glad!
Kram Vikkan