måndag 1 juli 2013

Bebis vecka 28

Åttiotre dagar kvar till beräknad nedkomst. 11 veckor.
Från och med nu går jag in i tredje och sista trimestern också känd för den tunga perioden.

Men än så länge känner jag mig lätt. 60 kg visar vågen och magen den växer som den ska. Mina blodsockervärden ligger på en stabil nivå.


Dagens barnmorskebesök gav ett mycket bättre HbA1c värde. Minns ni att jag hade ett ovanligt förhöjt värde mitt förra besök? I vilket fall som helst låg det på 38 istället för 44 som det visat förra gången. Och tittade man på min historik av tagna HbA1c prover så låg de innan på 33 samt 36. Alltså var allt i sin ordning. Skönt!

Bebis är aktiv, och hjärtat tickade på i mellan 137-139 slag i minuten.

Det känns som att dessa sista veckor kommer gå i en rasande fart. Snart går jag på semester och barnen skulle gått sin sista vecka på förskolan denna veckan men istället går de hemma med vattkoppor. Tror inte kopporna hinner torka ut innan torsdag dessvärre och då får jag helt enkelt åka själv till förskolan för att hämta upp kläder samt säga hej då och överlämna presenter. Tvillingarna kommer ju inte tillbaka till förskolan i höst utan skall skolas in på fritids i augusti istället. En spännande tid ligger framför dem, med skolstart, simskolestart samt ett nytt syskon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar eller två, så blir jag glad!
Kram Vikkan