onsdag 11 juni 2014

Den blomstertid nu kommer...

... med lust och fägring stor.
Nu nalkas ljuva sommar, då gräs och gröda gror. 
Med blid och livlig värma, till allt som varit dött. 
Sig solens strålar värma, och allt blir återfött.

Efter ett år i förskoleklass var det då äntligen dags för det allra första sommarlovet för mina tvillingar.
Ett år fyllt av lärande av bokstäver, siffror, lek och bus. Gympa, biblioteksbesök, kamratskap.
Nu väntar nya utmaningar i klass 1, men först väntar ett långt och skönt sommarlov.

Alla barnen i klassen fick medalj med fina ord skrivna på som deras klasskamrater fått säga om varandra. Ett roligt minne att spara på.


Dottern hade valt klänning till avslutningen redan två veckor innan. Den hängde på en stol och väntade. Men så kom det ett paket igår från Moa E och den förvalda klänningen fick se sig besegrad av denna ljuvliga klänning istället. 
På fötterna har hon Molo sandaler modell Zippa, med printet Rabbit Rose. 
Brorsan valde "fin"shorts från Kappahl och en t-shirt från Pomp de lux. På fötterna valde han de nya basketkängorna från Hummel. 

Efter sång och tal från rektorn begav vi oss till barnens klassrum där det dukats upp med tårta, kaffe och saft. Fotografering av andras barn var ej tillåten och alla bads respektera detta och enbart ta kort på sina egna. 
Förr, när en annan var liten så behövdes ju inga sådana förbud då det inte fanns sociala medier som FB, Instagram, Bloggar mm. Då hamnade korten som föräldrar tog sällan någon annanstans än i privata fotoalbum i bokhyllan. 

När alla fikat klart tackades fröknarna av med blomsterkorgar från alla barnen och äntligen var skolan slut och barnen sprang ut i sommarvärmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar eller två, så blir jag glad!
Kram Vikkan